Wednesday, December 13, 2006

Snart er det jul igjen, og jule varer helt

Ja så heter det i alle fall men her starter de julen allerede i slutten av november og begynnelsen av desember. Vist man ikke vil ha et plasttre i stua så må man være tidlig ute for å få tak i et tre. Det er ikke nok trær til alle så det er om å gjøre og være tidlig ute.

Så hva gjør man med et tre som allerede er innkjøpt og står i bakgården? Jo, man pynter det og setter det inn i stua så julen kan vare lengere. Ikke for det at man ser treet under all pynten og lysene så hadde sikkert vært like lurt å kjøpt inn et plasttre...

Ellers så har den siste tiden vært treg. Ikke for det, været har vært topp med strålende sol og kaldt, men ikke noe flyvning. Sist uke ble den andre Schweizeren satt på bakken og dermed er begge to ute av funksjon og ingen flyvning på meg. Heldigvis kom "min" maskin tilbake fra verkstedet på tirsdag og var klar til bruk på onsdag (i dag) men da hadde en eller annen funnet ut at nei dette går ikke ann, vi må endre været. Så nå øser regnet ned og det blåser kraftig. Hva gjøre en stakkar som bare vil fly litt?

Julen kommer jeg til å feire her borte men tror ikke det blir mye tradisjonell mat som ribbe, pinnekjøtt (stickmeat) eller lutefisk. Har hørt rykter om at det er mulighet å få tak i det oppe i Seattle men uten bil er det ikke så lett komme seg i mellom. Ja ikke det at man trenger bil her men hadde vært kjekt å ha en så jeg kan komme meg litt mer rundt og man får tak i en bil til rundt $1000 (ca 7000 NOK) så er kanskje jeg skal starte en kronerulling?

For de som ønsker å donere for brukt til bil så sier jeg takk for alle bidragene.

Noe jeg ikke kommer til å være uten her i jula er marsipan. Var så heldig å få en pakke fra Norge og en fra Finland med masse marsipan og ja, jeg klarer å spare. Sitter å ser på den men har bestemt meg å vente til jul. Har prøvespist litt men det er vel lov?

Desverre så har jeg ikke noe bilder å legge ut denne gangen men skal skjerpe meg og komme med flere. Lettere når man har transportmiddel og kan komme meg litt rundt å tatt noen bilder.

Ha noen fine uker frem til jul og ikke stress for mye.

3 comments:

Anonymous said...

Dette min venn... er første gang jeg tar aktivt del av en blogg.
Hyggelig å lese, se litt fra hverdagen din Terje. Skjønner at det er litt stusselig akkurat nå.. uten jul, kompiser og med lite flygning, men du er der snart igjen, og da er det nok en gang vi som oensker at vi var i dine sko..
Svatt litt over stoerelsen på vispern din. Det er jo nesten som en ryggsekk for deg, eller ;-)
Lasse

Anonymous said...

Hei unge mann.Koselig å lese fra deg ,du er jo flink.Så du har fått jule marsipan det var jo bra.Her pøser det ned, det er ikke mye julevær.Vi snakkes på julaften.Mamma

Anonymous said...

Hallo, gamle ørn. Bra du ikke kommer hjem til jul. Da slipper jeg å kjøpe julegave til deg..... Hahahaaahh. Neida, bare kødder. Det er aldri for sent å få julegave. Kanskje det blir en juligave? Kommer over en tur så snart jeg har vunnet i lotto. Ønsker deg og helikopteret en riktig god jul og et godt nytt år. Ringer deg i jula. Mvh Wolfman